TRACTARI AUTO IN CONSTANTA - REGIM NON STOP

Tractari in Constanta

^ SUS
 
 

Compania noastra si-a propus sa reprezinte alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba de servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Constanta si SE Romaniei.

Cu o echipa de profesionisti, echipament modern, autospecializate moderne si o logistica eficienta asiguram interventii rapide si sigure, indiferent de conditii si indiferent de complexitatea acestora.

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Promovam competenta, profesionalismul si siguranta serviciilor oferite. Contruirea unor relatii pe termen lung cu clientii si colaboratorii reprezinta piatra de temelie in orice afacere, de aceea noi, cei de la Tractari Auto Constanta repectam aceleasi valori.

Experienta noastra vasta in domeniul tractarilor auto si asistentei rutiere de urgenta, numarul foarte mare de clienti ce au apelat la serviciile noastre demonstreaza importanta pe care o acordam construirii de relatii si colaborari pe termen lung.

De ce ai alege altceva, cand tu si masina ta meritati ce este mai bun, servicii prompte si profesionale.

Suntem alaturi de dumneavoastra NON-STOP, indifferent de conditii si complexitatea situatiei.

Reputatia noastra pentru servicii excelente este rezultatul direct al misiunii noastre dedicate. Echipa noastra are un obiectiv clar: sa ofere servicii de calitate fiecarui client in cel mai scurt timp si intr-un mod profesionist. Angajatii nostrii sunt bine instruiti si reusesc sa intervina  la locul precizat de dumneavoastra in cel mai scurt timp datorita echipamentelor si masinilor performante.

Clientii apeleaza la serviciile noastre deoarece oferim solutii profesionale dedicate clientilor nostri aflati in impas. Fiecare aspect al unui serviciu de tractari sau asistenta rutiera este tratat cu seriozitate de membrii echipei noastre si sunt pregatiti sa intervina indifferent de complexitatea interventiei

satisfactie-garantata

TRACTARI AUTO

PENTRU SITUATII NEPREVAZUTE

MEMOREAZA NUMERELE

0769-606 194

0756-751 886

 

Acum suntem disponobili pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.