TRACTARI AUTO IN CONSTANTA - REGIM NON STOP

Tractari in Constanta

^ SUS
 
 

Conducatorii auto îsi vor putea cumpara rovinieta printr-un simplu SMS.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale  (CNADNR) a anuntat ca din 5 decembrie a devenit posibila achitarea acestui tarif prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, însa numai de catre utilizatorii români si numai pentru perioada minima de utilizare.

“Aceasta noua facilitate de plata a rovinietei, dezvoltata si pusa la dispozitia utilizatorilor de CNADNR SA, împreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si operatorul de telefonie mobila Orange, va fi functionala începând cu data de 5 decembrie 2012, numai în reteaua Orange, numarul de telefon alocat fiind 7500 (tarif 5 eurocenti/SMS trimis)”, informeaza CNADNR.

rovinieta

 

Care sunt etapele achizionarii unei roviniete prin SMS:

La achitarea tarifului de utilizare prin intermediul SMS, solicitantul, care trebuie sa fie client cu abonament Orange sau client Orange PrePay, va trebui sa parcurga câteva etape:

- va transmite, prin SMS, la numarul 7500: numarul de înmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului (ex. B54AJV A);
- va primi un SMS, prin care va fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si la costul total al tranzactiei (ex. Vrei rovinieta cat. A (autoturism) – 7 zile pt. B54AJV, tarif 3 euro. Cost total SMS 3,4 Euro. Trimite DA pentru confirmare ….)
- va confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul “DA”;
- va primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei, moment în care va fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese, mesaj ce va contine urmatoarele informatii, ce vor fi înregistrate în baza de date a SIEGMCR: seria rovinietei; nr. de înmatriculare al vehiculului; categoria rovinietei; anul, luna, ziua si ora expirarii valabilitatii acesteia (data si ora de început a valabilitatii rovinietei vor fi data si ora confirmarii de catre operatorul de telefonie mobile  a tariferii rovinietei).

CNADNR a mentionat faptul ca, în conditiile în care utilizatorul nu cunoaste sau nu este sigur de categoria rovinietei ce trebuie achizitionata, are posibilitatea de a obtine aceasta informatie transmitând la numarul 7500 în reteaua Orange, prin SMS, textul “INFO” (tarif 5 eurocenti/SMS trimis).

Pentru informatii si detalii suplimentare privind achitarea tarifului de utilizare prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, va fi pus la dispozitia clientilor Orange, în cel mai scurt timp, numarul de telefon 1788 (numar cu tarif normal în reteaua Orange), ce va putea fi apelat de luni pâna joi în intervalul orar 08:30 – 16:30 si vineri în intervalul orar 08:30 – 14:00.

Mai multe detalii pe www.gandul.info

satisfactie-garantata

TRACTARI AUTO

PENTRU SITUATII NEPREVAZUTE

MEMOREAZA NUMERELE

0769-606 194

0756-751 886

 

Acum suntem disponobili pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.