TRACTARI AUTO IN CONSTANTA - REGIM NON STOP

Tractari in Constanta

^ SUS
 
 

Potrivit ordonantei de urgenta adoptata de guvern toti posesorii de masini din Romania care nu au achitat inca o forma a taxei de prima inmatriculare vor fi nevoiti sa o plateasca la prima transcriere de proprietate.
Cei care au recuperat taxa auto in instanta vor fi nevoiti sa plateasca noua taxa in momentul vanzarii masinii. Timbrul de mediu se calculeaza in functie de norma de poluare, emisia de CO2 inscrisa in cartea de identitate a masinii si capacitatea cilindrica a masinii.
Timbrul de mediu va reduce taxa auto actuala pentru masinile Euro 2, Euro 1 si non-euro. Pentru masinile Euro 4 si Euro 3 taxa creste cu 15-20%. Motorizarile diesel platesc cu ~75% mai mult decat cele pe benzina.

Afla cat va costa timbrul de mediu (taxa auto) 2013 pentru masina ta folosind calculatorul de timbru de mediu 2013 si calculatorul taxa auto 2013 de mai jos.

Calculator bazat pe OU privind timbrul de mediu pentru autovehicule publicata in monitorul oficial al romaniei nr 119/4 martie 2013. Masinile Hibrid si Electrice sunt scutite in continuare de plata acestei taxe. Pentru achizitia unui automobil electric statul acorda un ecotichet in valoare de 12.000 lei

Timbrul de mediu intra in vigoare incepand cu 15 martie 2013!

 

Calculator Taxa pe Poluare

Nu a fost inmatriculat nici in Romania, nici in alt stat membru UE inainte de 15 decembrie 2008
Categoria :  

 

Capacitate cilindrica (cmc)
Norma de poluare

Vechimea autovehiculului

Emisia de dioxid de carbon  - grame CO2/km

Reducere taxa cu 25 % (pentru autovehicul motor Diesel dotat cu filtru de particule)                 

Taxa poluare in Euro
Taxa poluare in Lei *
Curs de schimb valutar :
Nivelul taxei specifice in functie de emisia de dioxid de carbon EURO/1 gram CO2 :
Nivelul taxei specifice in functie de norma de poluare EURO/cmc:
Cota de reducere %

satisfactie-garantata

TRACTARI AUTO

PENTRU SITUATII NEPREVAZUTE

MEMOREAZA NUMERELE

0769-606 194

0756-751 886

 

Acum suntem disponobili pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.